SEM System för sökmotoroptimering
och andra typer av digital marknadsföring

Fasadrenoveringar av fasader var något pappa var både bra och omtyckt för

måndag, 17 oktober 2016 21:40 by Admin

Å vilken härlig promenad jag nyss avlsutade. Jag startade för nästan tre timmar sedan då jag med ryggsäck och ficklampa gav mig ut på en längre snabbstrapats. Jag älskar när höstvindarna vindar i håret och duggregnet möter mitt ansikte. Det påminner mig om min barndom när jag och pappa ofta var ute och gick i byn och tittade på byggnader, hus och fasader.

Pappa arbetade med fasadrenoveringar och var enligt hans kompisar väldigt duktig på vad han gjorde. Han lämnade aldrig ett dåligt arbete utan såg alltid till att kunden blev nöjd med vad han levererade. När jag hade äran att få vara med nån timme i slutet på någon arbetsdag blev jag så stolt över pappa när familjen eller företaget han hjälpt kom fram och tackade så mycket. De kunde ge bort både tårtor, vinflaskor och "lite dricks" som han sa.

Idag var en sådan dag då jag var ute och tittade på fasader jag med. Fasader som pappa en gång byggt eller renoverat och som nu 40 år senare ser lika bra ut som när arbetet var färdigt. Kvalité slår kvantité alla dar i veckan och det visste pappa. Han var alltid välkommen tillbaka och när vi gick förbi några hus flera år senare kunde vi fortfarande bli erbjudana kaffe och bulle. Jag tog självklart saft istället, men det gick hur bra som helst det också. Jag minns vad pappa sa när vi lämnade fikabordet, Om du alltid lämnar arbetet som du själv velat ha det, så kommer du alltid att bli välkommen, omtyckt och du kommer sova gott på nätterna. Precis vad jag nu ska göra efter en säkert 1,5 mil promenad som det blev. :)  

Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:  
Categories:  
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed
Kommentarer är stängt